Megrendelés

Az oldal használata rendkívül egyszerű, úgy alakítottuk ki, hogy informatikai ismeretek nélkül is könnyen eligazodhat a tájékoztató és áruismertető oldalak kezelésében, a megrendelés menetében! Megrendelését munkanapokon 9-17 óra között, szombaton 9-12 óra között leadhatja telefonon, ha nem szeretne a weboldalon ezzel foglalkozni!

A legfontosabb tudnivalók:

Amíg csak tájékozódni szeretne termékeinkről, Önnek nem kell bejelentkeznie, vagy saját adatait megadnia! Sőt! Még ki is választhatja az Ön számára érdekes terméket, és a kosár piktogramra kattintva bele is teheti a kosárba, ez sem jár semmiféle kötelezettséggel! Így tájékozódhat például az esetleges postai költségről (ha van).

Amennyiben pedig további kérdéseket szeretne feltenni, vagy a hagyományos módon szóbeli felvilágosításra van szüksége, hívjon bennünket telefonon, szívesen fogadjuk hívását (munkanapokon 9-17h között), vagy küldjön e-mailt, amit a lehető leghamarabb megválaszolunk!


A megrendelés elküldéséhez regisztrálnia kell, ezután nem kell várnia aktiváló e-mailre, egyszerűen az Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval belépve, elküldheti a megrendelését. A fizetési módnál utánvétes vásárlás esetén is a készpénz fizetést jelölje be, mert az utalás csak akkor választandó, amennyiben Ön olyan terméket szeretne vásárolni, ami előleggel rendelhető (ezt a termék leírásában külön feltüntetjük), vagy amennyiben Ön előre szeretné utalni a vételárat (mert például más részére rendeli meg a terméket és nem akarja, hogy a címzett fizesse ki). A szállítási módnál válassza a házhozszállítást, ha postai úton szeretné megkapni a csomagját, ha a boltban szeretné megvenni a terméket, akkor válassza a személyes átvételt.

FONTOS: A megrendelés elküldésével Ön még semmilyen kötelezettséget nem vállalt! Postázás (a megrendelés elfogadása) előtt munkatársunk még felhívja telefonon, a félreértések elkerülése érdekében leegyezteti Önnel a megrendelést, és segít az esetleges pontosításban, amennyiben erre Ön igényt tart!

Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat, további szép napot kívánunk!

telefonaljon


Hogyan juthat el hozzánk személyesen?

Busz: A Kosztolányi Dezső tértől a 114-es, 213-as vagy a 214-es autóbusszal, a Móricz Zsigmond körtértől a 33-as autóbusszal vagy Pest felől a 133-as, 233-as autóbusszal. Mindegyik buszról a Budafok Városház téri megállóban kell leszállni, üzletünket a megállótól kb. 50 méterre a Promontor Udvarházzal szemben az OTP Bank melletti tízemeletes ház földszintjén találja. A Városház téren megálló további buszjáratok: 58, 158, 241, 241A, 251, 251A, 258.

Villamos: A Deák Ferenc térről a 47-es villamossal kell egészen a Budafok Városház téri végállomásig jönni, üzletünk a villamos végállomással átellenben van a sarkon álló tízemeletes épület földszintjén.

Vonat: Budafok-Belváros vasútállomástól kb. 200 méter gyalog, a Városház tér irányában.


Tekintse meg, hogyan működik egy szagmentesen zárt, hordozható szobai WC!